Brycus huis en tuin

Een barbecue aansteken

7 april 2020
Is er een speciale gelegenheid aangebroken waarop u hoopt te genieten van heerlijk gebarbecued vlees, groenten of vis? Het is belangrijk dat we eerst en vooral weten wat de basisstappen zijn om ons culinaire plan op gang te krijgen, dus vandaag geven we je een Brycus-tip over hoe je een barbecue op de juiste manier kunt aansteken. Het gegrilde eten is heerlijk en er worden ongelooflijke familiemomenten omheen beleefd, maar het is erg handig om vooraf te plannen, voor elk detail te zorgen en dat alles zo goed mogelijk is. Buren, vrienden, familie en zelfs collega's hebben een barbecue-dag als een feest dat niet mag ontbreken op zomeravonden, en het is erg belangrijk dat we goed voorbereid zijn om dit moment zo speciaal te maken, we vinden het geweldig. . Het aansteken van de barbecue lijkt erg basic en eenvoudig, maar het heeft zijn overwegingen om het echt te laten werken, vooral omdat dit garandeert dat ons eten op maat zal worden bereid, dat wil zeggen met de ideale keuken en de smaak die we allemaal verwachten. Met deze Brycus-tip zullen we u op weg helpen om het meteen te doen, zodat u niet hoeft te wachten. 1- Voorbereiding Laten we eerst bedenken dat het niet minder belangrijk is om de plaats waar we onze barbecue gaan maken te controleren, zodat deze netjes en in de beste omstandigheden is; Zelfs onze barbecue zelf moet schoon zijn, vrij van vet en as van eerder gebruik. Als het in de tuin wordt gedaan en de barbecue op de grond wordt geplaatst, moeten we ervoor zorgen dat deze goed waterpas is om stabiliteit te bereiken en zo het risico te vermijden dat het valt of voedsel vervuilt. Voordat we met het verlichtingsproces beginnen, moeten we ons bewust zijn van de hoeveelheid vlees, vis of voedsel dat we gaan koken. De temperatuur die de barbecue moet bereiken hangt hiervan af.
2- De ontsteking Als uw barbecue is gesloten, vergeet dan niet het ventilatierooster aan de onderkant te openen. Plaats krantenpapier, bij voorkeur in de vorm van ballen die er niet te strak tussen zitten. Zodra we een goede papieren basis hebben (die ook vergezeld kan gaan van wat dennenfrites), kunnen we de vlam gaan aansteken met een aansteker of lucifer, om te gaan, voorzichtig met de steenkool erin verwerkt. Een detail waarmee rekening moet worden gehouden, is om koste wat kost het gebruik van een chemisch product, afgeleid van aardolie of ontvlambaar, te vermijden als methode om het vuur aan te steken. Dit zou de smaak van het voedsel kunnen veranderen, het is gevaarlijk en het is niet gunstig voor de gezondheid. Laten we geduld hebben! Met ijver en zorg kunnen we onze barbecue zonder problemen aansteken. 3- Meer zuurstof en minder rook Houd er rekening mee dat het teveel aan kolen of brandhout de luchtinlaat naar het ontstekingsproces afsnijdt, waardoor er veel rook zal ontstaan. Wees voorzichtig met onze omgeving! We moeten altijd ruimte laten voor luchtcirculatie tussen de kolen, en als het nodig lijkt, kunnen we meer ventilatie geven met een klein karton dat helpt om de kolen nieuw leven in te blazen. 4.- Zorg voor goed gemaakte sintels Op dit moment hebben we al een groot deel van het werk gedaan en hoeven we er alleen maar voor te zorgen dat we goed gemaakte sintels krijgen; dit kan ongeveer 40 minuten duren. Hoe kunnen we weten wanneer het tijd is om ons eten op de grill te zetten? Het is heel eenvoudig wanneer de vlammen zijn gedoofd en we kolen krijgen die bedekt zijn met witachtige as. Er zijn mensen die hun toevlucht nemen tot de truc om je handpalm een paar centimeter van de grill te houden en te kijken of ze langer dan 7 seconden kunnen duren zonder het gevoel te hebben dat ze branden. Als dat zo is, kunnen we ook zeggen dat dit het juiste moment is om ons eten te plaatsen. Een van de meest gecompliceerde problemen bij het bereiden van een barbecue is om de grill in leven te houden en op de juiste temperatuur te houden, vooral als we lang gaan koken. We hoeven niet te wanhopen, dit moment moet plezierig zijn en we moeten er van begin tot eind van genieten, zonder te vergeten dat het beste van alles de geweldige smaak is die we onszelf geven als we eten. Indien nodig worden er met enige regelmaat kleine hoeveelheden houtskool toegevoegd en wacht je een paar minuten om verder te koken.
Barbecue accessoires

Koken op de barbecue is een geweldige ervaring en om het nog fantastischer te maken, bieden we u een breed scala aan accessoires waarmee u uw eten comfortabeler en efficiënter kunt bereiden. Fantastische accessoires voor barbecues Vind in dit gedeelte de beste accessoires voor barbecues, waardoor deze activiteit een unieke ervaring wordt met fantastische resultaten. Profiteer van alle kenmerken van uw barbecue, met deze kwaliteitsaccessoires en een grote duurzaamheid en weerstand. In deze rubriek barbecue accessoires vind je handgereedschap, beschermingsaccessoires, schoonmaakproducten, thermometers, rookaccessoires en nog veel meer.

Barbecue accessoires

Andere gerelateerde artikelen

Word een expert in het kweken van bonsai 13 februari 2024

Word een expert in het kweken van bonsai

Leer hoe u een bonsai moet verzorgen met de aanbevelingen die we …

Wat is beter, een buisvormig zwembad of een opblaasbaar zwembad? 2 juni 2023

Wat is beter, een buisvormig zwembad of een opblaasbaar zwembad?

Steeds meer huizen hebben een privézwembad om in de zomer af te …

Wat is de beste zuiveringsinstallatie voor een verwijderbaar zwembad? 2 juni 2023

Wat is de beste zuiveringsinstallatie voor een verwijderbaar zwembad?

Een afneembaar zwembad in uw tuin plaatsen is niet alleen gemakkelijk, maar …

Hoe de pH van het zwembad verhogen of verlagen? 2 juni 2023

Hoe de pH van het zwembad verhogen of verlagen?

Om te genieten van het zwembad en de aangename momenten die het …

Hoe maak je een verwijderbaar zwembad schoon? 2 juni 2023

Hoe maak je een verwijderbaar zwembad schoon?

Aan de poorten van de zomer denken de meesten van ons al …

Onze klanten vertrouwen ons

4,13/5 (653 stemmen)

Meningen van onze klanten


Ontvang ons nieuws

Zie de details + -
Door deze optie aan te vinken, sturen we u de beste aanbiedingen en exclusieve promoties en kortingen naar uw e-mailadres. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Stel uw cookievoorkeuren in

We gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën om u een gepersonaliseerde, veilige en betrouwbare ervaring te bieden en om de prestaties van de pagina te kunnen meten om onze diensten voortdurend te kunnen verbeteren. Voor meer informatie of om uw cookievoorkeuren op elk gewenst moment te wijzigen, kunt u de Cookiesbeleid-pagina raadplegen
Uitgaan